Искрено и лично

Относно авторът

Казвам се Петър Стоянов и съм сравнително некадърен карикатурист. Излагам се с това си хоби някъде от 2012-та година, макар и като ученик да обичах да рисувам. Драскам карикатури на почти всякаква тема, обичам да скандализирам, за мен няма теми табу, макар и да не стигам до крайности, като Шарли Ебдо например.

За мен карикатурите не са нищо повече от хоби, от странично занимание. Нямам против да бъдат споделяни. Но категорично съм против да се публикуват в комерсиални медии, без мое разрешение. Под комерсиални медии имам предвид вестници, списания, както и онлайн изданията им. Както и всеки един сайт, който тъпче потребителите си с реклами. Ако желаете да публикувате от карикатурите ми - нужно е да получите разрешение.

По професия съм компютърен специалист с немалко опит като системен администратор, макар че по скоро преценям себе си като посредствен сисадмин. В последно време сериозно се замислям да се преориентирам към програмирането. Създаването на този сайт е стъпка в тази посока.

Отворен съм за всякакви предложения, критики, както и идеи. Във всяка карикатура, която е по чужда идея винаги вписвам авторът, човекът дал идеята. Ако имате свежа идея, някакво предложение - пишете ми на petar.stoyanov@gmail.com

Искам да изразя огромната си благодарност към Георги Ушев, за цялото търпение и помощ, които ми оказа при писането на този сайт :)